Ismét lejátszható a Yoda és a Real Kung Fu Leung Kar Yan Derek Kwok ellen. A YouTube valamiért korlátozta a cikkek megjelenését követően a forrás vetíthetőségét. Szép dolog, mondhatom, legalább felhívhattak volna.

Admin

Tegnap vagy tegnap előtt hacker támadás érte honlapunkat. Nem kizárólag minket, hanem feltételezhetően az orosz-grúz háború miatt elindult általános ellenreakció részeként kaptunk mi is a szórásból. Mint rendszerüzemeltető, javaslom minden Joomla üzemeltetőnek a mielőbbi verzió frissítést. Szerencsére nem töröltek semmit, "csak" kikapcsolták az oldalt. Látogatóink ez idő alatt azt az üzenetet láthatták, mely angolról magyarra, valamint csúnya szavakról tárgyilagosra fordítva nagyjából így hangzott: "Oroszok, menjetek haza Törökországból!" Ha valaki erről többet akar megtudni, keressen rá, vagy nézzen körül a Wikipedián.
Részünkről nem kívánunk a témában állást foglalni.
Az index.hu oldalon olvasható egy érdekes cikk az internetes hadviselésről.

 

 

Szerkesztőket keresünkSzerkesztőket keresünk. Ha úgy érzed, kész vagy cikket írni a Wing Tsunról, annak valamelyik részéről, küldd el jelentkezésedet a kapcsolat menüponton keresztül. Mint láthatod, ez egy magazin, így nem csak Wing Tsunról van benne szó. Helyet adunk minden olyan összeszedett ismeretterjesztő írásnak, rovatnak, amely mindannyiunk (vagy néhányunk) fejlődésére, épülésére, kedvére, boldogságára válhat. Megjelentetünk művészeti alkotásokat is, különös tekintettel a Wing Tsun kung fu témakörben (általad készített képek, festmények, számítógépes háttérképek, zene, szobrok, hasonlók).

ElindulHát elérkezett az idő, hogy újra azt mondhassam: "Újabb számmal jelentkezünk."

Sokminden történt. Legfőképpen az, hogy a Wing Tsun Magazin átformálásán dolgoztam. Kerestem azt a megoldást, ami technikailag képes hátteret nyújtani annak a Wing Tsun Magazinnak, amit megálmodtam. Aztán amikor feldolgoztam a régi WTM anyagait, egyszerűen nem voltam képes törölni őket, hiszen anno teljes szívvel alkottam azokat. Tetszett a kinézetük. Mégis, olyan rendszerre vágytam, ami sokkal-sokkal több lehetőséget biztosít számunkra. Számunkra, Wing Tsun rajongók számára.

Köszönöm a beküldött anyagokat, ígérem visszamenőleg végigtúrom levélládánkat és megjelenik minden. Kérem, hogy küldjetek bármit, amit a WTM-be valónak tartatok. A Wing Tsun Magazin célja: a szórakoztatás és az ismeretterjesztés.

A régi számok megtalálhatóak a menüben.