Ismered Yoda mestert? Azt mondják, George Lucas a Csillagok Háborúja megalkotása során sok elemet átvett a kung fu filmekből. Kétségtelen, a mester és tanítvány viszony közéjük tartozik. A mindent átható Erőn pedig sokat lehet gondolkodni. Nos, lássuk, mit tud Yoda mester:

 

Kezdetben öt rohamosztagos van a képen, aztán a szélső hogy hogynem távozik. Figyeljük meg Yoda mestert közben. Úgy látszik Yoda mester nem mindenki előtt lazít. :)

 

Olvass és láss még több Csillagok Háborúja szösszenetet nálunk. Nem sokat, kicsit.

A fenti Yoda videó amúgy hivatalos George Lucas alkotás, a 2. epizód DVD-jének rejtett tartalma.

 

A 6 epizóddal azonban a Csillagok Háborújának egyáltalán nincs vége. Sok számítógépes játék született a klasszikus lövöldözőstől a stratégiai játékokig, legújabban pedig már az Erőt is használhatjuk az Elszabadult Erő játékban (The Force Unleashed).  Egy sith lovagot alakíthatunk benne, aki Darth Vader tanítványa. A játék fő újdonsága az érdekes történeten kívül az erő használatának lehetősége, úgy mint tárgyak, emberek, robotok  hajigálása.

(Egy rövid video megmutat, hogyan törnek a tárgyak a Force Unleashed-ben. Teljesen új technológia.)

 Persze aki a hülyeséget keresi, talál bőven a Star Wars témában azt is. Star Wars rap 1 és Star Wars rap 2 és egy kis Darth Vader rap.