Ha lerántja a leplet az ember címlapunk sárkányos videójáról, előtűnik mögötte egy lány ahhoz a gyönyörű hanghoz. Egy amatőr felvétel, ami bejárta a világot. Hogy mi fogta meg a rajongókat? Döntse el a kedves olvasó maga.

Több mint 2 millió néző kevesebb mint 2 hét alatt! Mi kellett ehhez a nem várt sikerhez? Igen, egy gitár, egy mikrofon, egy hang, egy tehetség, hogyne. Tanulás, küzdelem, hit és akarat. De ott, ahhoz a pár perchez... Szív kellett hozzá, valljuk be, semmi más. A dalt ő írta arról, amit szeret.

"Köszönöm hogy megnézted és köszönök minden bátorító szót. Soha nem gondoltam volna hogy ilyesmi fog történni, legszívesebben átölelnék mindenkit." - írja Malukah, aki szereti az informatikát és van egy Thor nevű kutyája. Mi is köszönjük!

Malukah

Malukah YouTube oldala ->

A Skyrim Malukah Concept Film (c) bejárta a világot (klikk ide). A kiadó meglovagolta a sikert és példáját alapul véve készítettek egy újabb felvételt, amihez két hasonló karriert befutó alkotót szerződtettek. Lindsey Stirling hegedű- és előadóművészt, aki mozgásának szabadságával hamar elbűvölte a közönséget. Jó ötlettel indult és kézikamerával.
Partnernek nem mást nyertek meg az ügyhöz, mint Peter Hollens "szájzenészt", aki minden hangot saját maga, a szájával alkot zenéihez. Nem maradt el a siker: több mint 17 millió megtekintés 10 hónap alatt !

Tudnak valamit?

Mindenki megy a dolgára. Szép zenével aláfestve, s ahol nem, egy dudaszó, annyi nem hallatszik.

 

 

Így közlekednek Kínában.

 

Április 29-én mozikban a Yip Man 2 című film! Egy újabb előzetesről tudunk itt hírt adni, köszönjük Szénási Mártonnak a videó beküldését szerkesztőségünkbe!

 

 

 

 

Kínai nyelvleckék, nagggyon hatékony oktatási móddal. Érdemes megnézni (angol nyelvtudás szükséges lehet, de anélkül is vicces)
 
 
További hasznos dolgok Kínáról: www.chinaontv.com
 
 
 

A Yip Man nagymester életéről készült film kapcsán ismét előkerült Bruce Lee neve is a film beszállítók címlistájában. Bár az igényes Bruce Lee DVD kiadások (mondjuk ajándék pólóval, nundzsakuval, Bruce Lee pendrájvval) még váratnak magukra, az 1000 forintos kategóriában már több film is megvásárolható, köztük az életrajzi film is "A Sárkány élete" címmel.

Néhány új összeállítás a legendás kung fu mesterről és színészről:


Közvetlen link a nagyobb felbontáshoz: http://www.youtube.com/watch?v=WNz_XZavjAI&feature=related

Egy másik jó összeállítás: http://www.youtube.com/watch?v=tKFMCwC_iTQ
(A videó beszurása nem engedélyezett, ezért a hivatkozásra kell kattintani.)

 

Illetve a harcos Bruce Lee-t jobban bemutató fajta:Közvetlen elérés a nagyobb felbontáshoz: http://www.youtube.com/watch?v=xEU4kOMKj9A&feature=related