Ha lerántja a leplet az ember címlapunk sárkányos videójáról, előtűnik mögötte egy lány ahhoz a gyönyörű hanghoz. Egy amatőr felvétel, ami bejárta a világot. Hogy mi fogta meg a rajongókat? Döntse el a kedves olvasó maga.

Több mint 2 millió néző kevesebb mint 2 hét alatt! Mi kellett ehhez a nem várt sikerhez? Igen, egy gitár, egy mikrofon, egy hang, egy tehetség, hogyne. Tanulás, küzdelem, hit és akarat. De ott, ahhoz a pár perchez... Szív kellett hozzá, valljuk be, semmi más. A dalt ő írta arról, amit szeret.

"Köszönöm hogy megnézted és köszönök minden bátorító szót. Soha nem gondoltam volna hogy ilyesmi fog történni, legszívesebben átölelnék mindenkit." - írja Malukah, aki szereti az informatikát és van egy Thor nevű kutyája. Mi is köszönjük!

Malukah

Malukah YouTube oldala ->

A Skyrim Malukah Concept Film (c) bejárta a világot (klikk ide). A kiadó meglovagolta a sikert és példáját alapul véve készítettek egy újabb felvételt, amihez két hasonló karriert befutó alkotót szerződtettek. Lindsey Stirling hegedű- és előadóművészt, aki mozgásának szabadságával hamar elbűvölte a közönséget. Jó ötlettel indult és kézikamerával.
Partnernek nem mást nyertek meg az ügyhöz, mint Peter Hollens "szájzenészt", aki minden hangot saját maga, a szájával alkot zenéihez. Nem maradt el a siker: több mint 17 millió megtekintés 10 hónap alatt !

Tudnak valamit?