Michele Yeoh Wikipedia.hu ->

Michele Yeoh Imdb filmadatbázis ->

Michele Yeoh képek ->

.                    .

 

Leung Ting Wing Tsun Tiszakécske

 

Idézet a honlapról: A Wing Tsunnak, a legtöbb kung–fu stílushoz hasonlóan, része a hagyományos kínai egészségmegőrzés is. Nem csak harcolni tanulunk, hanem odafigyelünk az egészséges életmódra is. Mivel a kung–fu ("kemény munka") gyakorlásához sok energiára van szükség, ezért hasznunkra válik, ha minden tréning elején feldúsítjuk az energiánkat. Ezt segíti a Siu-Nim-Tau ("kis gondolat") formagyakorlat, amelyet minden foglalkozás elején végrehajtunk. Itt a chi-t ("energia", "életerő")  gyűjtjük össze, és közben teljesen eltereljük gondolatainkat a külvilágtól: nem gondolunk a munkára, feladatokra és a mindennapi gondokra. Természetesen nem csak a kung-fu gyakorlásához van szükség energiára, hanem ahhoz is, hogy megálljuk a helyünket és sikeresek legyünk a mindennapi életben. Véleményem szerint a legtöbb embernek szüksége lenne manapság arra, hogy egy picit elszakadjon a feszültségekkel teli hétköznapoktól, és megtalálja a saját lelki nyugalmát és belső harmóniáját.

www.wingtsuntiszakecske.hu

 

 

Ismét új és szép Wing Tsun honlapokkal gazdagodtunk. Egyrészt elkészült Siklós honlapja, ahol Si-Mei Szabó Edina, 1. mesterfokozatú instruktor tanít. A honlap nem csak szép, de tartalmas is, máshol nem olvasható leírásokkal és képekkel gazdagítva a tudásszomjat oltani vágyó tanítványok megszerzett kincseit.

Honlap ajánló Wing Tsun Siklós

 

A másik ajánlott honlap pedig bár lehet, hogy nem most született, de kétség kívül nemrég nyerhette el új külalakját. Szemgyönyörködtetés! Si-Hing Szabó Csaba, 4. fokozatú mester honapja, Heves Megye:

Wing Tsun Heves